Isabel Raad saken med Dennis, Kristin og Mads

jeg tenkte jeg kunne starte denne bloggen med prat om noe som er ganske "høyt oppe" i kjendisverden nå for tiden. nemlig om bloggeren Isabel Raad og alt rundt henne, Kristin, Dennis og Mads. jeg personlig liker alle 4 av dem.

men la oss ta Mads først, han liker humor, og mye av det han poster på sin instagram er utrolig morsomt. men så har du de gangene han poster av andre kjente fjes og får andre til å le av dem for ting han legger ut, og det er greit til en viss grad, spesielt om personen han legger det ut om aksepterer det. men når personen han får andre til å le av ikke aksepterer det som i dette tilfelle gjelder Isabel Raad er det ikke greit, ja hun er en 'norsk kjendis' en blogger og har vært med på paradise hotel 2 ganger, så det at hun blir omtalt i offentligheten og snakket negativt og positivt om er jo noe som kommer med det og være kjent, men visst ting kan man unngå, så mye morsomt Mads har og komme med, så kan han droppe Isabel Raad når han ser hvor hardt det går ut over henne, ja om han stopper vil det være flere som gjør slikt som han, men jeg skjønner ikke hvorfor han ikke bare kan la vær? han mener kanskje hun burde tåle det, hun er kjent og hun har gjort ting med kroppen sin og burde tåle hva som kommer, men når man så soleklart ser at det er hardt for henne, at hun blir såret og føler seg mobbet så spiller det vel egentlig ingen rolle om mads syntes det er mobbing eller ikke? alle mennesker har en grense, og den grensen er forskjellig på alle mennesker, Isabel tar dette som mobbing, hun tar seg nær av det, så hvorfor fortsette og håne ett menneske som ikke vil det her? hvorfor få andre til å le på bekostning av at en annet menneske blir såret?

også har du Kristin og Dennis, som jeg personlig elsker! masse av det dem gjør, videoene, ting dem står for, amazing - men igjen, dem er imot mobbing, noe som er bra, de er imot og endre på kroppen sin, noe som er bra for dem, de mener ikke at det de skriver og legger ut om Isabel er mobbing, okay, det er helt greit, men igjen så kommer det til det, når de ser hvor hardt Isabel tar dette, hvorfor fortsette, hvorfor ikke bare la vær.

ja det er mye rundt denne saken ingen vet om, det er jeg sikker på. kanskje har Isabel også gjort dumme ting, kanskje ikke. fansen til Isabel er lojale støttere og det er bra, men ting de igjen skriver til Kristin, Dennis og Mads er ikke helt bra mener jeg. skriv ting på en ordentlig måte, ikke kall folk stygg, ser ut som en mann, svensk pedofil osv. osv. da er jo ikke dem noe bedre enn de dem skriver til. 

2 kommentarer

Altfor mye skrivefeil og dårlig rettskrivning til at jeg kunne fortsatte lesingen.

[Så dårlige lese-egenskaper har du vel neppe når du kan påberope deg ekspertise på rettskrivingsfronten, Jan?..] ;)

Jeg er enig i argumentene for hver av sidene, men lander på motsatt side når det kommer til konklusjonen, om en kan si det sånn. I mine øyne, er det Kristin & Dennis har kommet med noe Isabell Raad bare pent får se å finne seg i. Hun har selv valgt blogging som levebrød, noe som gir henne en millioninntekt, og da mener jeg faktisk at hun har 'signet opp for' å tåle langt sterkere skyts enn dette her..

Skriv en ny kommentar