kommentar til sofie om utøya.

jeg lovet dere ett innlegg om Sofie Nilsen, og det skal dere få, det handler om utøya, eller det vil si jeg skal ta stilling til en kommentar hun fikk på ett blogg innlegg, det som er litt kjedelig her, det er at jeg finner ikke den kommentaren igjen, så jeg husker jo ikke til punkt og prikke hva som sto, men jeg vet det var noe som dette "jeg skulle ønske du ble skutt og drept på utøya og ikke overlevde" hun har og fått " du skulle vært en av de som ikke kom deg levende fra utøya" , jeg var ikke på utøya, jeg kan ikke ta stilling til hvordan det var, men forferdelig må det ha vært, og være på en øy der en mann du tror er politi går og skyter unge og voksene, man må jo være 100% sikker på at man skal dø, og det må være den verste opplevelsen noen gang, de som kom seg levende fra øya, sitter igjen med tap av venner, familier sitter med tap, venner sitter igjen med tap, også kommer dette menneske, og skriver til en person som har opplevd dette at de ønsker hun døde der ? dette menneske er jo åpenbar ikke helt god i hode. hva var grunnen til en slik kommentar? du likte ikke ett valg hun gjorde på ett reality program? du likte ikke at hun ikke hadde samme meninger som deg? hva er det som skal til for at du sitter og ønsker en person som aldri har gjort deg noen ting død? dette er kanskje ikke ett spennende innlegg for dere alle, men den kommentaren husker jeg stakk inn i hjerte mitt når jeg leste det, og jeg syntes ikke det er greit og oppføre seg slik. det er ondskap, ren ondskap.

hun la ut en film om utøya opplevelsen hennes, som rørte meg til tårer den gang, og gjør fortsatt, det er noe jeg vil anbefale dere og se, dere finner den her

jeg har vært en fast leser av Sofie Nilsen sin blogg siden paradise hotel, og jeg liker bloggen hennes, jeg liker hun skriver ærlig, jeg liker at hun er åpen om for eksempel utøya, og det at folk tror hun skriver om det for klikk, altså en blogg der skriver man selv hva man føler for, tenker på og kanskje vil prate om men klarer bare å skrive om, denne jenta har vært igjennom det utenkelige. og visst hun vil skrive om det for å få ut tankene sine, eller dele sine opplevelser, så skal vel hun få lov til det?

jeg skjønner greien med at hun er blogger, hun er en offentlig person som må tåle hat kommentarer, jeg syntes hat kommentarer er litt drøyt av og til, liker du ikke bloggen så ikke trykk deg inn på den tenker jeg da. men uansett, okay hun må kanskje tåle hat kommentarer eller at rykter blir spredd om henne fordi hun er en offentlig person, men draps trusler, kommentarer om at hun skulle dødd på utøya, en av hennes sikkert verste dager i livet, hvor er det greit? fra hvilken planet kommer disse menneskene som syntes så sterk hat burde være lov og holde på med? 

De fleste husker hvor dem var, hva dem gjorde når denne hendelsen skjedde 22 Juli 2011. de fleste reagerte, syntes dette var forferdelig, mange mistet sitt barn, sin bestevenn, søster, bror osv. det er så mange som burde tenke over hva de skriver til andre mennesker. Det er så mange som ikke burde ha tilgang til internett.


- bilde tatt fra sofie sin blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar