Julie - fortjente å miste faren sin?

dette innlegget skal handle om Julie Grindbakken, som er en deltaker i årets Paradise Hotel. for dere som følger med på Paradise hotel så vet dere at på torsdagens episode forrige uke sendte Julie hjem sin gode venn inne på paradise Isabel Raad. hun og andre gikk bak ryggen til Ann Mariell og Isabel for å få sendt ut Isabel, dårlig gjort? for min del både og. jeg skjønner Julie, trist og gjøre slik mot sin gode venn der inne, men Paradise er ett spill, og man må ofre ting man ikke vil for å komme langt i spillet. Isabel var en av de sterkeste spillerne der inne så jeg forstår at Julie tenkte at hun senere ville bli en trussel, venn eller ikke, en gang måtte de gått mot hverandre, det eneste som kunne blitt gjort annerledes er kanskje reaksjonen hennes, det og stå og le var ikke så veldig snilt og gjøre når Isabel sto der kanskje trist.

MEN, selv om det var dårlig gjort av Julie og stå og le etter og ha sendt ut sin gode venn så er det snakk om og få mye hat etter det, jeg kan forstå reaksjoner, jeg kan forstå at mennesker ikke er enige i det hun gjorde, men jeg har lest litt rundt, hun har fått kommentarer om at hun fortjente og miste faren sin. Julie mistet faren sin 6 mnd. før hun sjekket inn, faren sin !! det at det sitter noen som har hjerte til å skrive hun fortjente det tapet skremmer meg. ingen fortjener og miste noen, og Julie fortjente ikke å miste sin pappa, hun tok ett valg inne på paradise hotel, som ikke alle var enige i, men hun fortjener ikke slikt hat! hun får også dødstrusler, det er ett reality program mennesker, hun gjorde ett valg og det er greit at mennesker ikke likte det, men det gjelder ikke liv og død. jeg syntes det er mange der ute som ikke burde ha tillatelse til og følge med på program som dette om det skal gå så langt at mennesker skal få dødstrusler eller at mennesker skriver dem fortjener vondheten dem har hatt i livet sitt.de som kommenterer dette mener jo ikke (håper jeg) det dem skriver, at hun fortjente tapet av sin far, eller at dem skal drepe henne. men uansett, det blir skrevet og selvfølgelig går det inn på en, det og miste noen så nære og få høre at hun fortjente det, det er jo helt forferdelig, Julie tok ett valg på ett realityprogram og fortjener ikke å få dødstrusler av den grunn.

Julie er en 21 år gammel jente, som stråler. hun gjorde ett valg og reagerte feil. men drapstrusler og slikt, igjen, fra hvilken verden er dette greit? mennesker på begynne og sette seg mer inn i hvordan dem selv hadde reagert om de hadde fått samme kommentarer som de selv skriver. oppegående mennesker skriver ikke slikt til andre mennesker , det er bare ikke akseptabelt. mennesker må slutte og spre så mye hat. vi har alle forskjellige meninger og oppfatninger om alt, men det er ingen som fortjener drapstrusler eller høre at de fortjente og miste noen dem er glad i.

og Julie visst du leser dette, du fortjente ikke å miste faren din♥

5 kommentarer

Du burde kanskje se over innlegget før du legger det ut for å unngå så mye skrivefeil og selv stor bokstav i første setning. Det skal også være å* ikke og i overskriften

Fint innlegg=)

Anonym: tusen takk. jobber med skrivefeil, men takk.

HÆ!?.. Det er helt utrolig hva folk får seg til å gjøre og si, -og det er overhodet IKKE greit! Julie Grindbakken deltar i et realitykonsept som avhenger av at folk spiller spillet for å bli bra TV underholdning. Grindebakken gjorde en genistrek i så måte som jeg ikke begriper kan sees negativt på i det hele tatt. Hun & Raad hadde spillt på lag et par uker, og kjente hverandre ikke før de gikk inn, så noen bestevenn hun sende ut, var det jo ikke. Hun sendte ut sin desidert sterkeste konkurrent når sjangsen bød seg, og når et genialt, men dog noe risikabelt trekk lykkes, må det da for pokker være lov med en ørliten dragning i munnviken uten at dette skal ansees ensbetydende med å godte seg over andres ulykke!

Gry Henriksen: jeg vet, helt sykt at mennesker kan si sånne ting om andre pga ett reality program...

Skriv en ny kommentar